Succes Met Affiliate Marketing

Succes Met Affiliate Marketing spreekt op Emerce Digital Marketing Live (2 juni 2022)

Emerce Digital Marketing Live

Succes Met Affiliate Marketing spreekt op Emerce Digital Marketing Live (2 juni 2022)

Leuk nieuws: op donderdag 2 juni 2022 spreek ik op Emerce Digital Marketing Live. In mijn sessie leer ik je alle ins and outs over het bouwen van een eigen affiliate website. Hoe zet je de skills waar je als online marketeer tóch al over beschikt, in voor een eigen affiliate website? Hoe kies je een lucratief onderwerp? Hoe pas je SEO toe voor een affiliate website? En hoe ga je die eerste commissie verdienen?

Via de website van Emerce Digital Marketing Live kan je een ticket kopen om mijn sessie bij te wonen. En ik ben niet de enige spreker: tijdens het event spreken er tientallen marketeers van bedrijven zoals McDonalds, IKEA en Univé en van gerenommeerde online bureaus zoals Orange Valley, Yellowgrape en Fingerspitz Online Marketing. 

Ook aan de slag met je eigen affiliate website?

Volg de online cursus "Succes met Affiliate Marketing"

4 modules, 10+ uitleg- en instructievideo's en praktische tips & tricks om zelf een succesvolle affiliate website te maken.

Nu voor €149 excl. BTW.

Nicole van Roekel

Nicole van Roekel

Nicole van Roekel (1994) is online marketeer, eigenaar van 10+ affiliate websites en blogs en oprichter van succesmetaffiliatemarketing.nl. Ze verdient jaarlijks €55.000+ met affiliate marketing en andere online verdienmodellen, zoals de verkoop van advertorials, online cursussen en andere online producten. Op succesmetaffiliatemarketing.nl deelt ze haar ervaringen en beste tips voor het runnen van een succesvol eigen affiliate platform.