Succes Met Affiliate Marketing

[Marketingfacts] Beste leerschool voor online marketeer: start je eigen affiliate website

[Marketingfacts] Beste leerschool voor online marketeer: start je eigen affiliate website

Hoe gebruik je de SEO-kennis die je al in huis hebt voor een eigen affiliate website? In deze blog vertel ik je stap voor stap hoe je een affiliate website opzet en hier een succes van maakt.

Als online marketeer ben je nooit uitgeleerd. Zeker als je je veel bezighoudt met zoekmachines, is het een uitdaging om alle ontwikkelingen bij te houden. Core-updates, nieuwe functionaliteiten in SEO-tools en dan moet je eigenlijk ook nog wat weten van zaken zoals pagespeed, Core Web Vitals en rich snippets. Je kunt hier eindeloos over blijven lezen, maar uiteindelijk weet je als geen ander dat je SEO het beste onder de knie krijgt door er praktisch mee aan de slag te gaan. Dat doe je natuurlijk al bij je werkgever of klanten, maar daar blijf je altijd te maken hebben met bepaalde kaders en wensen van anderen.

Hoe fijn zou het zijn als je een eigen project hebt waar je al je creativiteit op los kunt laten en helemaal zelf bepaalt welke content- en SEO-tactieken je wel of niet toepast? 

Nicole van Roekel

Nicole van Roekel

Nicole van Roekel (1994) is online marketeer, eigenaar van 10+ affiliate websites en blogs en oprichter van succesmetaffiliatemarketing.nl. Ze verdient jaarlijks €55.000+ met affiliate marketing en andere online verdienmodellen, zoals de verkoop van advertorials, online cursussen en andere online producten. Op succesmetaffiliatemarketing.nl deelt ze haar ervaringen en beste tips voor het runnen van een succesvol eigen affiliate platform.