Succes Met Affiliate Marketing

PayPro

Affiliate netwerk

Als een bedrijf een online product, zoals een cursus, e-book of software wil promoten, dan kom je al snel uit bij PayPro. Dit Nederlandse affiliate netwerk staat namelijk bekend als hét affiliate netwerk voor online producten en heeft zo’n 1.200  aangesloten affiliates.

PayPro Affiliate Netwerk

Wat is PayPro?

PayPro is méér dan alleen een affiliate netwerk. Van origine is PayPro namelijk een softwarepartij voor het regelen en verwerken van online betalingen. Sinds een aantal jaren heeft PayPro ook haar eigen affiliate netwerk. Adverteerders die aangesloten zijn bij PayPro en gebruik maken van de affiliate software van PayPro, zijn voornamelijk ondernemers & bedrijven die cursussen, e-books of software verkopen.

Welke adverteerders zijn er aangesloten bij PayPro?

De adverteerders die zijn aangesloten bij PayPro zijn dus veelal aanbieders van online producten, zoals e-books, fysieke  webinars en online cursussen.

Het zijn ondernemers en bedrijven waar je waarschijnlijk nog niet eerder over hebt gehoord. Het is nu eenmaal een specifieke niche. Een aantal voorbeelden van affiliate programma’s bij PayPro:

  • E-book: in 10 stappen succesvol beleggen
  • Affiliate programma van PayPro zelf waarbij je commissie ontvangt voor elke affiliate die zich via jouw link aanmeldt.
  • Leer gitaar spelen in 22 lessen
  • Maandabonnement Practice Happy With Yoga
  • E-book met een protocol over hoe je je lichaam droog traint
Elke adverteerder krijgt met haar affiliate programma een PayPro score. Deze score geeft jou als affiliate een idee van hoe goed het affiliate programma binnen PayPro presteert. Oftewel: hoe meer verkopen er van het product worden gegenereerd via het affiliate programma van PayPro, hoe hoger de score.

PayPro commissies

Het affiliate netwerk van PayPro staat bekend om haar hoge commissies. Omdat de adverteerders veelal online producten verkopen (en op dit soort producten hoge marges zitten), zijn de affiliate commissies ook hoog.

Om een aantal voorbeelden te noemen:

  • €27,- commissie per verkoop van “Freds Bouwtekeningen” (€67,-), een pakket met meer dan 10.000 verschillende bouwtekeningen en bouwplannen. 
  • €352,59 commissie voor een verkoop van een abonnement op Money Mastery (€1.997,-), een Discord server. 
  • €40,- commissie per verkoop van de online gitaarcursus (€verkoopprijs: €77,-)
  • 40% commissie per verkoop van de affiliate plugin Affiliate Held. Dat is €38,80 per verkoop van een basic licentie (€97,-)

En ook een leuk voorbeeld van mijzelf, aangezien ik voor mijn online cursus Succes Met Affiliate Marketing ook een affiliate programma heb aangemaakt bij PayPro. Als je mijn online cursus promoot, verdien je 40% commissie van het aankoopbedrag inclusief BTW.

Over het aankoopbedrag van zo’n €119,- inclusief BTW ontvang je als affiliate dus bijna €50,- commissie! Een leuke beloning, als je het mij vraagt. 😉

PayPro commissie

Aanmelden als affiliate bij PayPro

Heb je een social media account en/of (affiliate) website waarop je online producten wil promoten? En flinke commissies wil verdienen? Dan ben je bij PayPro aan het juiste adres. Hier vind je tientallen adverteerders van cursussen, e-books en meer in de meest uiteenlopende niches. 

Een groot voordeel van PayPro, is dat er veel affiliate programma’s openbaar zijn. Je kunt direct een affiliate link genereren van het programma, zonder dat je je nog los voor elk programma moet aanmelden – in tegenstelling tot vrijwel alle andere affiliate netwerken. 
Nadat je aanmelding bij PayPro is goedgekeurd, kun je dus vrijwel direct beginnen met het promoten van de adverteerders!

 

Affiliate kosten PayPro

Tot 2022 kon je gratis gebruik maken van PayPro als affiliate. Sinds een tijdje moet je (helaas) betalen om affiliate te worden. Gelukkig zijn de kosten te overzien, want je betaalt eenmalig €7,50 om je registreren als affiliate bij PayPro. 

Gezien de hoge commissies die de adverteerders via PayPro bieden, heb je dat bedrag – als het goed is – zo terugverdiend!

Dit artikel bevat affiliate links. Als je je aanmeldt bij PayPro, ontvang ik commissie over jouw accountregistratie. Jou kost het niets extra en mij help je er enorm mee! Dan kan ik dit soort content blijven maken.