Succes Met Affiliate Marketing

Trustpilot Reviews Succes Met Affiliate Marketing

Online cursus: Succes met affiliate marketing

Leer hoe je een succesvolle affiliate website bouwt waarmee je structureel geld verdient. Ontdek hoe jij affiliate marketing inzet op een manier die leuk, leerzaam én lucratief is voor jou. 

300+ mensen gingen je voor!

Ontdek in 1 minuut of deze
affiliate cursus iets voor jou is 👇

Video afspelen

Hi, ik ben Nicole.

En ik leer jou hoe je een succesvolle website bouwt.

👉 3 jaar geleden begon ik, Nicole, met affiliate marketing. Als freelance online marketeer wist ik maar al te goed hoe ik websites van mijn opdrachtgevers beter vindbaar maakte in de zoekmachines.

Dus waarom zou ik die skills niet voor een eigen side hustle inzetten? Waarmee ik per geïnvesteerd uur ook nog eens veel meer zou verdienen dan met mijn freelance klussen?

Na talloze uren research en het volgen van diverse trainingen, bouwde ik uiteindelijk 8+ succesvolle websites. Maandelijks leveren deze sites me een paar duizend euro op, terwijl ik nog maar 2 tot 3 uur per maand aan mijn sites besteed.

Als jij – net als ik – al over handige skills zoals tekstschrijven, een website bouwen of online marketing beschikt – kan jij dit ook.

Mijn beste tips, voorbeelden, succesformules én actiepunten deel ik in mijn online cursus. Zo leer jij ook hoe je een succesvolle, lucratieve affiliate website opzet als ideale side hustle.

Voor wie is deze affiliate cursus?

Om zo snel geld te verdienen met je affiliate project, zijn online vaardigheden een must. Deze online cursus is dan ook speciaal voor mensen die al (basis)kennis hebben van:

Zoekmachine optimalisatie

Een site vindbaar maken, SEO-proof teksten schrijven en linkbuilding succesvol inzetten? Makkie voor jou.

Tekstschrijven

Zet je schrijfskills in voor je eigen website en schrijf sterke teksten die de websitebezoeker overtuigen om een aankoop te doen.

Online marketing

Jij weet als geen ander hoe je straks relevante bezoekers naar je affiliate website trekt die ook nog eens een aankoop gaan doen.

Website bouwen

Die affiliate website knutsel jij met deze skills zó in elkaar, inclusief de beste plugins, functionaliteiten en koppelingen.

En als je (nog) niet beschikt over ál deze skills?

Over hoe meer skills jij nu al beschikt, hoe sneller je van je affiliate website een succes kan maken. Ook als je nog maar één van deze vaardigheden beheerst, is deze online cursus interessant voor jou. Elk onderwerp wordt namelijk uitgebreid behandeld in de online cursus. 

Kun je bijvoorbeeld al wel sterke teksten schrijven, maar heb je nog niet eerder een website gebouwd? Geen probleem. Ik leer je stap voor stap een WordPress-site bouwen – en datzelfde geldt voor alle andere onderdelen.

De affiliate cursus bestaat uit 4 modules:

Module 1: Wat is affiliate marketing?

Je leert alle belangrijke affiliate begrippen kennen, ik laat je een aantal affiliate websites zien (waaronder die van mij!) en leg je uit hoe je geld verdient met affiliate marketing.

Module 2: Affiliate netwerken

Je ontdekt hoe je interessante affiliate programma’s voor je website vindt en je je aanmeldt. Van Bol.com en Coolblue tot grote affiliate netwerken zoals TradeTracker, Awin en Daisycon.

Module 3: Affiliate website bouwen

Hoe bedenk je een goed onderwerp, bouw je een site in WordPress, schrijf je sterke teksten en gebruik je affiliate plugins? Je leert het in deze module. 

Module 4: Affiliate website optimaliseren

Leer hoe je je site optimaliseert zodat de juiste personen op je website komen via de zoekmachine. We gaan dieper in op SEO, conversieoptimalisatie & linkbuilding.

Wat krijg je als je deze cursus koopt?

Nu voor €99,- ex. BTW

Online affiliate cursus

300+ cursisten gingen je al voor

Dit is wat ze zeggen over de cursus "Succes Met Affiliate Marketing":

Als je de cursus voltooit, kan jij:

Veelgestelde vragen & meer informatie:

Ja! Ook als je in loondienst werkt en dus geen KVK-inschrijving en/of BTW-nummer hebt, kun je de cursus volgen en starten met affiliate marketing. Je mag elk jaar een bepaald bedrag bijverdienen, dat je op kunt geven als "inkomsten uit overig werk". Hier lees je er meer over op de website van de Belastingdienst.

Je kunt de cursus ook volgen als je geen van deze beroepen hebt, maar wel over skills beschikt zoals teksten schrijven, een website bouwen of zoekmachineoptimalisatie.

Als je niet over deze skills beschikt, zou ik je aanraden om je eerst te verdiepen in deze skills, voordat je de cursus over affiliate marketing aanschaft. 

Nadat je de cursus hebt gekocht, krijg je onbeperkt toegang tot deze cursus en kun je alle video's en teksten altijd terugkijken.

De cursus bestaat uit een combinatie van video's en tekst. 

Elke module bestaat uit uitlegvideo's over onderwerpen zoals affiliate netwerken, tekstschrijven en linkbuilding.

Ook vind je in de cursus instructievideo's waarin ik je stap voor stap uitleg hoe je je aanmeldt bij een specifiek affiliate netwerk of hoe je een specifieke plugin gebruikt.

Van alle uitlegvideo's is het transcript ook beschikbaar. Je kunt dus na afloop snel informatie teruglezen uit bepaalde video's.

Ook vind je in alle modules tekstuele uitleg. Bijvoorbeeld een stappenplan over het downloaden en installeren van een websitetemplate of het maken van een contentplanning.

De online cursus is gemaakt voor beginners op het gebied van affiliate marketing. Heb je al een eigen blog of website waarop je op een laag pitje aan affiliate marketing doet, maar heb je het gevoel dat je er meer uit kunt halen? Dan is de cursus ook geschikt voor jou.

De cursus bestaat voor ongeveer 4 tot 5 uur uit tekst- en videomateriaal. Daarna ga je alles wat je geleerd hebt in de cursus, natuurlijk in praktijk brengen. Hoe lang je daar uiteindelijk mee bezig bent is afhankelijk van je huidige skills, het type affiliate project dat je wil inzetten en de hoeveelheid tijd die je zelf wil investeren in je affiliate project.

Jazeker! In de cursus leer je hoe je een nieuwe affiliate website maakt, maar ontdek je ook hoe je affiliate marketing op je huidige blog of website toe kunt passen.

Jazeker! De cursus is ook te koop voor mensen die niet in Nederland wonen. Je kunt dan PayPal gebruiken om af te rekenen of Bancontact als je in België woont.

Het is op dit moment niet mogelijk om in termijnen te betalen. Je rekent het totale bedrag in één keer af via iDeal.

Ja, nadat je de betaling via iDeal hebt voldaan, ontvang je in de bevestigingsmail ook de factuur als bijlage. De BTW is hierop gespecificeerd, dus je kunt de kosten voor de online cursus ook zakelijk aftrekken.

Ja, in de online cursus onthul ik ook mijn eigen affiliate websites. Ik vind het belangrijk om lekker transparant te zijn!

Dat is vooral afhankelijk van hoeveel tijd je wil en kunt investeren. In principe is het zo dat hoe meer tijd je investeert, hoe sneller je daar de vruchten van plukt.

Ook is het met een affililate project zo dat je aan het begin veel tijd kwijt bent en je weinig opbrengsten hebt, terwijl je op lange termijn nog weinig tijd hoeft te investeren in je affiliate project en structureel geld verdient.

De eerste 4 tot 6 weken besteedde ik zo'n 10 uur per week aan mijn affiliate project (website bouwen, content schrijven etc.)

Daarna was dat nog zo'n 4 uur per week voor een paar maanden.

Tegenwoordig besteed ik nog zo'n 2 tot 3 uur per maand aan mijn affiliate projecten, omdat ze in de basis goed staan en er weinig optimalisatie meer nodig is.