Succes Met Affiliate Marketing

Daniel Kuipers Podcast

Zo word je Affiliate Project snel succesvol (Daniël Kuipers podcast)

Live presenteren: ik kan er al weken van tevoren wakker van liggen, maar zet een videocamera of podcastmicrofoon voor m’n neus en ik voel me als een vis in het water. Eind 2022 reisde ik af naar Ede – klinkt als een wereldreis, maar ligt voor mij om de hoek! – naar Online Marketing Agency (OMA). Ik schoof aan in de podcaststudio van eigenaar Daniël Kuipers. Hij is (net als ik) ondernemer, online marketing “nerd” én eigenaar van meerdere, succesvolle affiliate projecten.

We praatten over ondernemen en alle ballen hoog houden, productiviteit en slim doelen stellen, vrijheid én natuurlijk onze grootste gemeenschappelijke passie: affiliate marketing. Benieuwd geworden? Lees en/of luister de podcast nu!