Succes Met Affiliate Marketing

Affiliate worden?

Promoot "Succes Met Affiliate Marketing" en verdien ruim €47 per verkochte cursus

In mijn online cursus Succes Met Affiliate Marketing leer je hoe je een eigen, succesvolle affiliate website opzet. En een cursus over affiliate marketing kán natuurlijk niet zonder een eigen affiliate programma! 

Check nu het affiliate programma van Succes Met Affiliate Marketing (exclusief via PayPro), promoot mijn online cursus op jouw kanaal en ontvang 40% commissie voor elke verkochte cursus. 

Hoe werkt het?

Het affiliate programma van Succes Met Affiliate Marketing is exclusief te gebruiken via PayPro. Je kan hier als affiliate gratis een account aanmaken en na goedkeuring meteen mijn online cursus gaan promoten. Heb je al een account bij PayPro? Dan kan je dus direct aan de slag!

Zoek tussen de affiliate campagnes naar “Succes Met Affiliate Marketing” en lees alle informatie goed door. Hier staat bijvoorbeeld via welke kanalen je de cursus mag promoten en welke voordelen de cursus heeft voor jou en je lezers.

Onderaan het programma vind je een unieke link die je gebruikt om mijn online cursus te promoten. Koopt iemand via jouw link mijn cursus? Dan krijg jij dus 40% commissie over het aankoopbedrag incl. BTW (zo’n €47) voor élke cursus die via jou verkocht wordt. 

Als affiliate krijg je – naast 40% commissie voor elke cursus die je verkoopt – nóg twee leuke bonussen:

  1. Je krijgt zelf 10% korting op de online cursus.
  2. Je mag jouw lezers en/of volgers ook diezelfde kortingscode van 10% aanbieden.

De kortingscode vind je in het affiliate programma op PayPro en is exclusief te gebruiken en te verstrekken door PayPro affiliates.

En heb je een review geschreven over Succes Met Affiliate Marketing? Deel ‘m dan zeker met mij via info@succesmetaffiliatemarketing.nl. De leukste reviews deel ik in mijn maandelijkse nieuwsbrief! Ook als je nog vragen hebt, mag je mij gerust een e-mail sturen. Ik help je graag!