Succes Met Affiliate Marketing

Traffic Family koopt mijn 2 meest succesvolle affiliate websites

Dwarfs Nicole van Roekel
In deze blog:

Veenendaal, 21 maart 2022 – Eindelijk mag ik het nieuws naar buiten brengen: ik heb mijn twee meest succesvolle affiliate websites verkocht aan Traffic Family!

Over Traffic Family

Traffic Family is een Nederlands bedrijf dat affiliate websites koopt en laat groeien. 

Toen ik een mailtje kreeg van Traffic Family waarin de interesse in mijn affiliate sites werd uitgesproken, was ik meteen één en al oor. Mijn sites verkopen was niet iets waar ik per se mee bezig was, maar áls er dan een partij is aan wie ik mijn sites zou toevertrouwen, dan was het wel Traffic Family.

Na een aantal gesprekken én een supermooi aanbod dat ik gewoonweg niet kon afslaan, zijn we tot een overeenkomst gekomen. Vanaf maart 2022 neemt Traffic Family dus officieel mijn affiliate websites De Beste Keukenmachine en De Beste Blender over.

Toen ik in mei 2020 aan de slag ging met De Beste Keukenmachine en een paar maanden later met De Beste Blender, had ik niet durven dromen dat de sites zo succesvol zouden worden. Beide sites leverden de afgelopen maanden duizenden euro’s aan affiliate commissie op en ik had al helemaal niet verwacht dat de sites na zo’n relatief korte tijd al zo interessant waren voor een partij als Traffic Family.

Kortom: een mooie stap in mijn affiliate avontuur waar ik natuurlijk enorm trots op ben.

En nu…?

Met een piepklein beetje pijn in mijn hart, maar met het volste vertrouwen, draag ik mijn affiliate sites over aan Traffic Family. Deze overname biedt mij weer ruimte voor het opzetten van nieuwe affiliate sites, het optimaliseren van mijn huidige affiliate sites en het uitbreiden van mijn dienstverlening rondom affiliate marketing. Aan mijn online cursus heb ik nieuwe content toegevoegd en ook lanceerde ik het “Affiliate Consult“, waarbij eigenaren van affiliate sites een 1-op-1 consult kunnen inplannen om al hun vragen op mij af te vuren.

Ook ben ik bezig met het opzetten van een nieuwe affiliate website in de sector “beauty”, waar ik je snel meer over hoop te kunnen vertellen. 

Voor vragen kun je terecht bij mij, Nicole van Roekel, via info@succesmetaffiliatemarketing.nl.

Nicole van Roekel

Nicole van Roekel

Nicole van Roekel (1994) is online marketeer, eigenaar van 10+ affiliate websites en blogs en oprichter van succesmetaffiliatemarketing.nl. Ze verdient jaarlijks €55.000+ met affiliate marketing en andere online verdienmodellen, zoals de verkoop van advertorials, online cursussen en andere online producten. Op succesmetaffiliatemarketing.nl deelt ze haar ervaringen en beste tips voor het runnen van een succesvol eigen affiliate platform.