Succes Met Affiliate Marketing

6 Black Friday deals voor je affiliate website

Black Friday affiliate site

Het zal je vast niet ontgaan zijn: de Black Friday gekte is losgebarsten. Hopelijk zie je dat ook volop op terug in de affiliate commissies die je verdient in deze periode. Bij mij gaat het lekker in ieder geval:

De laatste 3 dagen liggen mijn affiliate commissies via Bol.com al ver boven de €100,- per dag en dan is Black Friday nog niet eens écht begonnen!

Ik hoop natuurlijk dat jij ook flink kunt cashen met je affiliate website(s) deze dagen én misschien zelf ook nog wel wat leuke Black Friday deals scoort.

Ik heb de beste Black Friday deals voor affiliate websites voor je verzameld: van mijn favoriete software-oplossingen tot plugins en templates die ik graag gebruik voor mijn affiliate websites.

Deal 1: 20% korting op SEO-tool SE Ranking (+ 20% extra!)

De SEO-tool SE Ranking gebruik ik al sinds de start van mijn affiliate avontuur om de prestaties van mijn affiliate websites in de zoekmachine te monitoren. Hoe hoog scoort mijn website op een bepaald zoekwoord? Stijgt of daalt het zoekvolume naar een bepaald zoekwoord? Welke concurrenten doen het nu beter en wat kan ik van hen leren? SE Ranking geeft je allerlei handige inzichten!

Ik vind zo’n SEO-tool echt een must als je je website beter vindbaar wil maken in Google. SE Ranking heeft doorgaans al één van de betere tarieven ten opzichte van andere SEO-tools, maar met deze Black Friday actie heb je al helemaal een goede deal te pakken!

Je krijgt 20% Black Friday korting op elk abonnement. Als je je abonnement direct voor een jaar afsluit, gaat daar nog eens 20% extra van af. Je betaalt met deze Black Friday deal voor het goedkoopste SE Ranking abonnement nog maar $35.20 per maand.

Lees hier mijn review over SE Ranking en sluit hier een gratis proefabonnement af om SE Ranking 7 dagen gratis te proberen. Vergeet niet binnen die 7 dagen je proefabonnement over te sluiten naar een betaald abonnement (met de Black Friday korting, natuurlijk!)

Deal 2: 30% korting op alle producten van Affiliate Held 

Affiliate Held is mijn favoriete WordPress-plugin die ik gebruik op al mijn affiliate websites. Met de plugin kun je mooie productvergelijkingen genereren, waarin je websitebezoeker direct ziet waar het product gekocht kan worden en voor welke prijs. Verandert de prijs of is een product niet meer op voorraad bij een verkoper? Dan wordt dat automatisch aangepast in de plugin.

Voorbeeld van een Affiliate Held productvergelijking op mijn website Kindcadeautips.nl

Door deze plugin heb ik heel veel kunnen automatiseren op mijn affiliate websites en ben ik vaak nog maar een paar uur werk per maand kwijt, terwijl de affiliate commissies blijven stijgen. Kortom: een dikke aanrader!

Alleen vandaag & morgen krijg 30% korting op alle producten van Affiliate Held met de code BLACKFRIDAY2023: 

  • Affiliate Held plugin (voor 1 licentie betaal je nu €67,90 in plaats van €97)

  • Affiliate Held cursus over Premium Partnerships: aanrader voor affiliate websites die al goed lopen en op zoek zijn naar een extra verdienmodel (voor de cursus betaal je nu €67,90 in plaats van €97)

  • Affiliate Held AI: een WordPress-plugin voor het genereren van AI-teksten voor je affiliate website (voor 1 licentie betaal je nu €32,90 in plaats van €47,-)

  • Affiliate Held WordPress thema: een fijn WordPress-template voor affiliate websites (voor 1 licentie betaal je nu €32,90 in plaats van €47,-)

Met de code BLACKFRIDAY2023

Wil je je affiliate website beter vindbaar maken in de zoekmachine? Dan is de kans groot dat je er op een bepaald moment achter komt dat goede content en een snelle website niet voldoende zijn en dat het nu het moment is om te bouwen aan je autoriteit.

En dat doe je onder andere door linkbuilding: het genereren van links op andere websites die naar jouw affiliate site verwijzen. Ik koop bijvoorbeeld regelmatig backlinks via platformen waar vraag (van mij als adverteerder) en aanbod (van websites die wel een artikel met backlink willen plaatsen) samenkomen.

Op één van die platformen, All The Way Up, krijg je vanaf vrijdag minimaal 25% korting op backlinks via 200+ websites. Wil je dus nog een aantal goede backlinks voor je affiliate website scoren? Dan is dit het moment om dat met korting te doen!

Deal 4: tot 60% korting op WordPress templates via ThemeForest

Kan jouw site wel een make-over gebruiken? Of start je binnenkort met een nieuwe affiliate website? Via het platform ThemeForest krijg je nu tot wel 60% korting op WordPress templates.

Dit is het platform dat ik al sinds 2014 gebruik om mooie, snelle en simpele templates te kopen voor mijn blogs en affiliate sites. Aanrader!

Deal 5: 10% extra korting op softwaredeals via AppSumo

Een volger tipte mij ooit het platform AppSumo: een website waar je een lifetime abonnement op allerlei software kan kopen met flinke kortingen. Ik schafte hier bijvoorbeeld WordHero aan: destijds één van de eerste AI tools om content mee te genereren. Ik betaalde hier maar een paar tientjes voor en kan nu m’n leven lang van deze oplossing gebruik maken.

2 interessante deals die ik nu zag voor affiliate websites:

  • Depositphotos: een lifetime abonnement op een platform met premium Stockfoto’s voor $39 (87% korting)

  • SEOcrawl: een tool waarmee je mooie dashboards mee kan maken met data uit Google Analytics en Google Search Console voor $29 (60% korting

De deals op AppSumo zijn dus sowieso al erg goed. Tot en met 28 november krijg je nog eens 10% extra Black Friday korting op je aankoop. Scroll eens door het platform en wie weet kom je wel interessante software tegen voor jouw affiliate website!

Deal 6: €30,- korting op mijn online cursus Succes Met Affiliate Marketing of Affiliate Consult

Ik kan zelf natuurlijk niet achterblijven in deze Black Friday gekte. Ik heb dit jaar niet één, maar twee mooie Black Friday deals voor je:

Met de code blackfriday30 krijg je €30,- korting op:

  • Mijn online cursus Succes Met Affiliate Marketing (Nu: €69,– in plaats van €99,-). Dit is de ideale cursus voor iedereen die met een affiliate website wil starten en op zoek is naar een concreet stappenplan. Ik deel mijn succesformule met je in de online cursus en help je stap voor stap bij het opzetten van een lucratieve affiliate website. De cursus is al gevolgd door 250+ cursisten!

  • Mijn 1-op-1 affiliate consult (Nu: €220,- in plaats van €250,-) Tijdens het online affiliate consult kun je in 1,5 uur al je vragen over affiliate marketing op me afvuren. Dit is de ideale dienst voor als je al een affiliate website hebt maar op zoek bent naar concreet advies of antwoord op specifieke vragen.

Met de code blackfriday30

Ik ben benieuwd van welke Black Friday deal(s) jij gebruik gaat maken voor je affiliate website! En ik hoop natuurlijk vooral dat je de komende periode fijne commissies genereert met je affiliate website.

Groetjes,
Nicole

Deze blog bevat affiliate links. Als je via deze links een product aanschaft, ontvang ik daar een commissie over. Jou kost het niets extra!

Nicole van Roekel

Nicole van Roekel

Nicole van Roekel (1994) is online marketeer, eigenaar van 10+ affiliate websites en blogs en oprichter van succesmetaffiliatemarketing.nl. Ze verdient jaarlijks €55.000+ met affiliate marketing en andere online verdienmodellen, zoals de verkoop van advertorials, online cursussen en andere online producten. Op succesmetaffiliatemarketing.nl deelt ze haar ervaringen en beste tips voor het runnen van een succesvol eigen affiliate platform.